Història, la plaça.

El Kasparo es localitza al centre de la ciutat a una plaça porticada per a vianants, verda amb jardí i parc infantil i amb l’únic monument de Barcelona dedicat a Antonio Machín; ciutat la qual hi visqué durant anys i a escassos metres d’aquí.

És un tradicional i conegut punt de reunió de gent cosmopolita, que cerca la tranquil·litat i la llum del sol. En una zona, repetim, única i exclusivament per als vianants, exempta del tràfic de vehicles i de la frenètica activitat comercial.


Kasparo, el bar.

S’hi ofereix un bon cafè, una gran gamma de diversos tes i infusions naturals, una varietat d’esmorzars sans, un ventall d’entrepans originals i rebosteria casolana, una selecció de cerveses artesanes, vins de producció limitada, còctels granissats, etc. Però, sobretot una basta selecció de tapes i plats del dia originals posant èmfasi en productes frescs i de temporada.


Kasparo, les tapes.

Amb una línia mediterrània i internacional, s’hi serveixen una varietat de tapes fixes amb els plats del dia -varien totalment cada dia- com les ensalades, les “verduretes”, els patés vegetals, la pasta genuïna italiana, els tipus de carns i sopes, i les quiches elaborades amb ous de corral.

Per destacar-ne alguns preferits trobem les patates Kasparo -servides amb una salsa casolana i nata agra-, l’hummus, la polpette di ricotta, l’entrepà d’alvocat, formatge brie i tomàquets secats al sol, el pastís de pastanaga i nous i el púding calent de dàtils i caramel.